Συνάντηση του Αν Περιφερειάρχη Χ. Μπονάνου με το νέο Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Ιονίου

10/09/2025 | 19:08

Το νέο Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Ιονίου Αντιπλοίαρχο , Μιχαήλ Κούλα, υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η συνάντηση που έγινε σήμερα Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2025, δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Ναυτικού Σταθμού και τις ανάγκες του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπονάνος εξέφρασε εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής τη βούληση αμέριστης υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού και ιδιαίτερα του Ναυτικού Σταθμού Ιονίου, αλλά και τη διάθεση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Ευχήθηκε δε στον κ. Κούλα υγεία και κάθε επιτυχία στα απαιτητικά καθήκοντα που του ανατέθηκαν, εξαίροντας για μια ακόμη φορά, τη σημασία του έργου και της μακραίωνης προσφοράς του Πολεμικού Ναυτικού στην Πατρίδα και την Κοινωνία!

Η επίσκεψη του κ. Κούλα ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Άμεση εξιχνίαση από την Ασφάλεια Πάτρας – Σύλληψη δύο 17χρονων για την κροτίδα σε σχολείο που τραυμάτισε 12χρονο – ΝΕΟΤΕΡΑ