Ένωση Γονέων Πάτρας: “Ας κάνουμε τη φετινή χρονιά ουσιαστική και γεμάτη προοπτική για τους μαθητές μας”

Ανακοίνωση

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά και εύχεται σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς υγεία, δύναμη και έμπνευση για μια χρονιά γεμάτη πρόοδο και δημιουργία! 

Τα σχολεία μας οφείλουν να αποτελούν χώρους καλλιέργειας γνώσης, σκέψης, κριτικής ικανότητας και πολιτισμού. Ως γονείς, συνεχίζουμε να διεκδικούμε σχολεία που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των παιδιών μας, μέσα σε ένα περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την προσωπική ανάπτυξη. 

Η Ένωσή μας βρίσκεται στο πλευρό κάθε μαθητή και κάθε οικογένειας. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε, με κάθε δυνατό τρόπο, την προσπάθεια υπέρβασης των δυσκολιών και να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες των μαθητών θα ακουστούν και θα ικανοποιηθούν. 

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους εκπαιδευτικούς και τις τοπικές αρχές, ώστε να επιτύχουμε καλύτερες συνθήκες μάθησης και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον για τα παιδιά μας. 

Σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων! Με ενότητα, συνεργασία και πίστη στις δυνατότητές μας, ας κάνουμε τη φετινή χρονιά ουσιαστική και γεμάτη προοπτική για τους μαθητές μας. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας Μπεχλιούλη Ελένη Κουβελιώτη Δώρα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε