Παναθηναϊκός: H ποινή για τη μη συμμετοχή του στο Super Cup

09/09/2025 | 18:14

Γνωστή έγινε η ποινή που θα επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μη συμμετοχή της στο Super Cup 2025.

Στο ΔΣ της GBL που πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/9/2025), επικυρώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού μετά την οριστικοποίηση της μη συμμετοχής του στο φετινό (26-27 Σεπτεμβρίου) Super Cup στη Ρόδο.

Η ποινή αυτή προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ και μη συμμετοχή της ομάδας και στο Super Cup του 2026.

Τη θέση του Παναθηναϊκού, θα πάρει η Καρδίτσα.

Να σημειωθεί ότι η πράσινη ΚΑΕ είχε καταθέσει το καλοκαίρι ολοκληρωμένη πρόταση για την πλήρη αναμόρφωση του θεσμού του Super Cup, η οποία δεν έγινε δεκτή. Έτσι, οι πράσινοι αποφάσισαν να μην κατέβουν στη διοργάνωση, αφού είχαν υποχρεώσεις στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στην Αυστραλία.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία