Ιωάννα Παππά: «Τώρα είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς την επιτυχία μιας σειράς απ’ ότι παλαιότερα»

08/09/2025 | 22:05

Η σημερινή καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» ήταν η Ιωάννα Παππά, με την ηθοποιό να μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό στις γυναίκες ηθοποιούς, την αναγνωσιμότητα την περίοδο του «Κλείσε τα μάτια», αλλά και τον γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός, Ιωάννα Παππά είπε συγκεκριμένα ότι «Τώρα είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς την επιτυχία μιας σειράς απ’ ότι παλαιότερα. Ντρεπόμουν όταν ο κόσμος ούρλιαζε που με έβλεπε στο δρόμο την περίοδο που έκανα το “Κλείσε τα μάτια”. Το να εξελίσσεσαι είναι μεγάλη πρόκληση. Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στις γυναίκες ηθοποιούς, τον βιώνω κι εγώ».

Η Ιωάννα Παππά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν θέλω ο γιος μου να γίνει βίαιος, θέλω να βρει τον εαυτό του μέσα στη διαδρομή της ζωής. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς βοήθεια.

Στο σπίτι μου μπαίνουν άνθρωποι που τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Η δουλειά μας θέλει μεγάλη αγάπη και αφοσίωση. Μπήκα ερασιτεχνικά στην υποκριτική και ένιωσα αμέσως ότι είμαι στο σπίτι μου».

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες