Στο νοσοκομείο του Ρίου ο 65χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από στέγη – Μάχη των γιατρών για να σώσουν το χέρι του

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, μεταφέρθηκε ο 65χρονος, που νωρίτερα το μεσημέρι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα.

Οι γιατροί στον Πύργο κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν παρά την ακατάσχετη αιμορραγία που είχε από την πρώτη στιγμή στο χέρι. Ο τραυματίας αναμένεται να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση σε μια προσπάθεια να σωθεί το χέρι του που υπέστη πολύ βαρύ τραυματισμό.

Οπως είχε γράψει νωρίτερα το tempo24 :

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Πελόπιο, όταν ένας άνδρας έπεσε από στέγη σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να ανασύρουν τον τραυματία από το σημείο που βρίσκεται και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας διατηρεί τις αισθήσεις του, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρές κακώσεις και έχει χάσει πολύ αίμα.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ενώ στο σημείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

(πληροφορίες από ilialive)

Μοσχάρι στιφάδο
07/11/2025 | 01:26

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα