Άνοιξε τις πύλες του το Athens Flying Week 2025 στην Τανάγρα

06/09/2025 | 16:19

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του στην Τανάγρα το Athens Flying Week 2025, το μεγαλύτερο αεροπορικό υπερθέαμα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Χιλιάδες φίλοι της αεροπορίας αναμένεται να κατακλύσουν αυτό το διήμερο την έδρα της 114 Πτέρυγας Μάχης, για να ζήσουν μια καθηλωτική εμπειρία με μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας, σύγχρονα και παλαιότερα, αλλά και πτητικά μέσα όλων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απογειώσεις και προσγειώσεις σε απόσταση αναπνοής, επιδείξεις αερομοντελισμού, καθώς και να περιηγηθούν στην εμπορική έκθεση και να ενημερωθούν για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από αερολέσχες και πιλότους.

Στον χώρο λειτουργούν 15 εστιατόρια, ενώ οι διεθνείς συμμετοχές προσθέτουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο φετινό φαντασμαγορικό αεροπορικό σόου. Η επίδειξη των αεροσκαφών ξεκίνησε στις 12:30 και θα διαρκέσει περίπου έως τις 20:00, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε όλους τους θεατές.

ertnews.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες