Κιλιάν Εμπαπέ: Έφτασε τον Τιερί Ανρί στα γκολ στην εθνική Γαλλίας και θέλει την πρωτιά του Ολιβιέ Ζιρού

06/09/2025 | 14:13

Το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 82ο λεπτό του Ουκρανία – Γαλλία (0-2) την Παρασκευή (05.09.2025), από ασίστ του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ορελιέν Τσουαμενί, ανέβασε τον επιθετικό των “μπλε” στα 51 τέρματα με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Με το γκολ αυτό, ο Κιλιάν Εμπαπέ ισοφάρισε τον θρύλο της εθνικής Γαλλίας, Τιερί Ανρί στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών των ‘μπλε”, πίσω από τα 57 του Ολιβιέ Ζιρού.

“Είναι τιμή να ισοφαρίσω έναν παίκτη όπως ο Ανρί. Αλλά τώρα θέλω να τον ξεπεράσω”, δήλωσε ο 26χρονος Εμπαπέ στο TF1. “Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμάς τους Γάλλους, ακόμη περισσότερο για τους επιθετικούς. Είναι κάποιος που άνοιξε τον δρόμο και τρέφω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό γι΄ αυτόν”. Το να φτάσω σε αυτό το ορόσημο τόσο νωρίς είναι τρελό, αλλά μου αρέσει. Θέλω να συνεχίσω και, πάνω απ΄ όλα, να κερδίζω παιχνίδια και τίτλους” ανέφερε.

newsit.gr

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό