Αγρίνιο: Έπιασαν 31χρονο που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη νωρίτερα σήμερα 4 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, καθότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την αναπληρώτρια ανακρίτριας Αιτωλοακαρνανίας (έδρα Αγρίνιο).

Ο άνδρας κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

agriniopress.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης