Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αχαΐας στην κινητοποίηση για το εργασιακό νομοσχέδιο

To Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωση του:

Εμείς οι συνταξιούχοι, άντρες και γυναίκες που για 10ετίες δουλέψαμε οι περισσότεροι σε εργασιακά κάτεργα, που για 10ετίες δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη για ανθρώπινα ωράρια και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, νιώθουμε μεγάλη αγανάκτηση και θυμό για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση το οποίο επαναφέρει τον εργασιακό μεσαίωνα με 13 ώρες δουλειάς.

Σε όλη μας την ζωή παλέψαμε και παλεύουμε για να μειωθούν οι ώρες εργασίας, να βελτιωθούν οι συνθήκες δουλειάς, να αυξηθούν οι ημέρες ανάπαυσης, να βελτιωθούν οι αμοιβές, να γίνονται σεβαστοί αυτοί που παράγουν πλούτο.

Αγανακτούμε και θυμώνουμε βλέποντας την Κυβέρνηση, υλοποιώντας τις απαιτήσεις των μεγαλοεργοδοτών, να κάνει την ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας λάστιχο.

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους τη ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 7:30μμ στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην Πλατεία Γεωργίου. Να μην λείψει κανείς. 

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό