Πάτρα – καιρός: Θα πλησιάσει το 30άρι η θερμοκρασία

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Πάτρα με την ζέστη να είναι αισθητή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει συννεφιά με διαστήματα αραιής συννεφιάς και νέα άνοδο της θερμοκρασίας που θα φθάσει τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 55%

Πιο αναλυτικά:

Για την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα κεντρικά και νότια τμήματα με πιθανότητα τοπικών λασποβροχών σε Πελοπόννησο, Κεντρικό Ιόνιο και Κεντρική Στερεά. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αυξημένες συγκεντρώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 23 βαθμούς), 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 14 έως 27 βαθμούς στην Ήπειρο), 18 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 26 έως 34 βαθμούς στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 40 βαθμούς), 14 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια τμήματα θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»