Νέος Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών ο Γιάννης Σταθούλιας

Ο Γιάννης Σταθούλιας, μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, τοποθετήθηκε στη θέση του Διοικητή, αναλαμβάνοντας μια από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες της περιοχής.

Με μακρά θητεία στο Σώμα, εμπειρία στην Υποδιοεύθυνση Ασφάλειας Πτρών και διαπιστωμένη αποτελεσματικότητα, ο νέος Διοικητής έχει στο ενεργητικό του σειρά επιτυχημένων υποθέσεων. Στόχος του, όπως επισημαίνεται, είναι η περαιτέρω ενίσχυση του έργου της Ασφάλειας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Σταθούλιας, που συγκαταλέγεται μεταξύ των επιχειρησιακών αξιωματικών, είχε μετακινηθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός, για τον ξυλοδαρμό και το επεισόδιο με το όπλο