Νέος Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών ο Γιάννης Σταθούλιας

Ο Γιάννης Σταθούλιας, μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, τοποθετήθηκε στη θέση του Διοικητή, αναλαμβάνοντας μια από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες της περιοχής.

Με μακρά θητεία στο Σώμα, εμπειρία στην Υποδιοεύθυνση Ασφάλειας Πτρών και διαπιστωμένη αποτελεσματικότητα, ο νέος Διοικητής έχει στο ενεργητικό του σειρά επιτυχημένων υποθέσεων. Στόχος του, όπως επισημαίνεται, είναι η περαιτέρω ενίσχυση του έργου της Ασφάλειας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Σταθούλιας, που συγκαταλέγεται μεταξύ των επιχειρησιακών αξιωματικών, είχε μετακινηθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ