Περιπέτεια για τους επιβάτες πλοίου που προσπαθούσε τρεις φορές να “δέσει” στην Ηγουμενίτσα, λόγω καταιγίδας ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες του απογευματινού δρομολογίου από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 17:30, όταν το πλοίο βρέθηκε αντιμέτωπο με έντονη καταιγίδα.

Σύμφωνα με το epirusgate, το πλοίο από Κέρκυρα επιχείρησε τρεις φορές να προσεγγίσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με τα μέλη του πληρώματος να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσδεση.

Όπως αναφέρουν επιβάτες, πολλοί ένιωσαν φόβο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Τελικά, το πλοίο κατάφερε να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι και όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Ένας εκ των επιβατών κατέγραψε σε βίντεο τις στιγμές της περιπέτειας, όπου αποτυπώνονται οι δύσκολες συνθήκες εν πλω.

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Επιστρέφει στη Βρετανία το τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του στη Ρόδο

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ