Ο Κρις Ροκ προσθέτει λαμπερά πρόσωπα στη νέα του ταινία

26/08/2025 | 15:02

Ο γνωστός κωμικός και σκηνοθέτης Κρις Ροκ, (Chris Rock) ενίσχυσε το καστ της νέας του -ακόμα άτιτλης- ταινίας με τέσσερις ηθοποιούς. Πρόκειται για τον υποψήφιο για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Άντονι Άντερσον (Anthony Anderson), την Kέλι Γκάρνερ (Kelli Garner), γνωστή από την ταινία «Lars and the Real Girl», τη Έιμι Λάντεκερ της σειράς «Transparent» και τον Ριτς Σόμερ (Rich Sommer) από το «Clipped».

Αν και οι ρόλοι τους παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, οι νέες αυτές προσθήκες έρχονται να συμπληρώσουν ένα ήδη εντυπωσιακό καστ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Ρόζαλιντ Έλαζαρ (Rosalind Eleazar) ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Άνταμ Ντράιβερ (Adam Driver), Ντάνιελ Καλούγια (Daniel Kaluuya), Άννα Κέντρικ (Anna Kendrick), Τόφερ Γκρέις (Topher Grace) και ο ίδιος ο Ροκ.

Η ταινία, που αποτελεί μια παραγωγή της A24, αφηγείται την ιστορία της Misty Green (Έλαζαρ), μιας χαρισματικής ηθοποιού, που η καριέρα της έχει πάρει την κατιούσα, μέχρι που μια παλιά γνωριμία της προσφέρει μια ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Ο Κ. Ροκ σκηνοθετεί την ταινία βασισμένος σε δικό του σενάριο, ενώ βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Πίτερ Ράις (Peter Rice) και Ντέιβιντ Γουόρθεν Μπρουκς (David Worthen Brooks). Τα γυρίσματα, στο Λος Άντζελες έχουν ξεκινήσει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κρέμα μιλφέιγ
26/08/2025 | 14:52

Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι – Τι συνέβη

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό ανήλικης – Εκσφενδονίστηκε από όχημα ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτός είναι ο παππούς που πέθανε χορεύοντας στο γάμο της εγγονής του