Ο Ορμπελίν Πινέδα έφτασε τις 100 συμμετοχές με την ΑΕΚ στην Super League

25/08/2025 | 20:51

Ο Ορμπελίν Πινέδα τρέχει πλέον με… 100. Ο διεθνής Μεξικανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΚ στην Super League και πλέον βάζει πλώρη στο να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ένωσης των τελευταίων ετών.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεκίνησε βασικός στη νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό στην Super League, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να μετρά πλέον 100 εμφανίσεις με τα «κιτρινόμαυρα» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνολικά ο «Όρμπε» μετρά 130 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Ένωση έχοντας απολογισμό 15 γκολ και 12 ασίστ από τον Αύγουστο του 2022. Σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι – Τι συνέβη

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτός είναι ο παππούς που πέθανε χορεύοντας στο γάμο της εγγονής του

Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό ανήλικης – Εκσφενδονίστηκε από όχημα ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Πήγαν να πουλήσουν πρόβατα και τους πέρασαν χειροπέδες