ΣΥΡΙΖΑ προς Π. Μαρινάκη: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

25/08/2025 | 19:44

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη για την κυβέρνηση ΣΥΙΡΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη δίνει νέα διάσταση στον ορισμό του υπερθετικού βαθμού της χυδαιότητας και της τοξικότητας. Από σήμερα η κλιμάκωση θα είναι χυδαίος, χυδαιότερος, Παύλος Μαρινάκης και τοξικός, τοξικότερος, Παύλος Μαρινάκης».

Ακολούθως υποστηρίζει: «Την ώρα που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο για τα σκάνδαλα διαφθοράς, την ώρα που όλη η χώρα συζητάει για τη διαφθορά και την σήψη του επιτελικού κράτους, την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης προστατεύει με κοινοβουλευτικό στραγγαλισμό τους υπουργούς του από το να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δύο λαϊκές παροιμίες ταιριάζουν σε αυτή την περίσταση:

1. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

2 Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι».

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)