Πάτρα: Βρετανός πιάστηκε στα “πράσα” τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα με ναρκωτικά – Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και η πληροφορία από το “Ελ. Βενιζέλος”

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό ναρκωτικών, στήθηκε σήμερα Παρασκευή (22.08.25), από την Ασφάλεια Πατρών, στην περιοχή του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 49χρονο, υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (εισαγωγή).

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας, ενημερώθηκαν από το Τελωνείο του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” ότι προ ημερών εντόπισαν δέμα από το Ηνωμένο Βασίλειο, με τα στοιχεία του δράστη ως παραλήπτη. Το δέμα περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης 9,1 γραμμαρίων.

Σήμερα, ο δράστης επρόκειτο να παραλάβει το δέμα με τα ναρκωτικά και κατά την παράδοση, έξω από το σπίτι του, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή, χωρίς να τους αντιληφθεί, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο συλληφθείς με την σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών.

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη