Ολυμπιακός: Η Γοδόι Κρουζ αποκλείστηκε και ο Σαντίνο Αντίνο πλησιάζει στον Πειραιά

22/08/2025 | 10:55

Η Γοδόι Κρουζ του Σαντίνο Αντίνο αποκλείστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.08.2025) από την Ατλέτικο Μινέιρο στους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα -χάνοντας με 1-0 στην Αργεντινή, μετά και την ήττα της με 2-1 στην Βραζιλία- και ο Αργεντινός εξτρέμ φαίνεται να πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος εξτρέμ έπαιξε βασικός και σε όλο το ματς, με το παιχνίδι αυτό να ήταν πιθανότατα το τελευταίο του με την Γοδόι Κρουζ. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει στην ομάδα του πρόταση 7 εκατ. ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης και -παρά τα δημοσιεύματα για νέες απαιτήσεις από τους Αργεντινούς- το πιθανότερο είναι η μετεγγραφή να ολοκληρωθεί.

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν άμεσα και μένει να δούμε εάν τελικά ο Σαντίνο Αντίνο θα φορέσει τα “ερυθρόλευκα” κι έτσι τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος που αναζητούνταν – Τι “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού