Τσιμπρικίδου: Όταν με τον Πουνέντη παρουσιάζαμε τον «Πρωινό Καφέ», υπήρχε πρόβλημα αν τα νούμερα ήταν στο 25%

19/08/2025 | 14:03

«Μου έλεγαν ότι αν δεν γίνω ξανθιά, δεν θα κάνω ποτέ καριέρα στην τηλεόραση», είπε η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» και τη Νάντια Ρηγάτου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ.

«Όλα όσα κάνω στα επαγγελματικά μου, έχουν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ραδιόφωνο κάνω από πριν την ενηλικίωσή μου. Το Art Podcast είναι αυτό που δημιουργήθηκε με τα συστατικά μου. Όταν έκανα εγώ τηλεόραση υπήρχε τεράστια διαφορά με την τηλεθέαση του τώρα. Επίσης μου έλεγαν ότι αν δεν γίνω ξανθιά, δεν θα κάνω ποτέ καριέρα.

Όταν με τον Μάκη Πουνέντη παρουσιάζαμε τον Πρωινό Καφέ, αν μια μέρα τα νούμερα ήταν στο 25%, υπήρχε πρόβλημα. Δεν έπρεπε να είναι 25%, έπρεπε να είναι 35%. Έχουν γραφτεί διάφορα για μένα, όπως γιατί δεν παντρεύτηκα πιο νωρίς, αν είμαι έγκυος, αν έχασα παιδί», είπε η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε