Χαράλαμπος Μπονάνος: Όλοι μαζί για να μην κερδίσουν οι φλόγες

19/08/2025 | 09:35

Ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σε ανάρτησή του με αφορμή την έλευση του κυβερνητικού κλιμακίου σημείωσε:

Ο αγώνας για την αποζημίωση των πληγέντων, την αποκατάσταση των ζημιών και τα κατάλληλα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα ενόψει της χειμερινής περιόδου, ξεκίνησε.

👉Στη σημερινή σύσκεψη με τον Υπ. Εσωτερικών Thodoris Livanios, τον Υφ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Kostas Katsafados, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ευστ. Σταθόπουλο και τον Διοικητή του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος – Andreas Lykourentzos, παρουσία των Δημάρχων και του συνόλου των τοπικών φορέων, ανακοινώθηκαν μέτρα και λήφθησαν αποφάσεις για σύντομα χρονοδιαγράμματα.

Όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσουν οι φλόγες, ούτε όσοι επενδύουν σε καταστροφές για τις δικές τους θλιβερές σκοπιμότητες. Όλοι μαζί εκπροσωπούμε την πραγματική κοινωνία και αυτή την κοινωνία καλούμαστε να ανακουφίσουμε και να προστατεύσουμε.

O τόπος μας μπορεί να νικήσει τις στάχτες, η κοινωνία μας μπορεί να βγει πιο δυνατή!

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)