Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα υπέστη ο Γεντβάι

17/08/2025 | 20:46

Την προετοιμασία του για τον πρώτο του αγώνα με τη Σαμσουνσπόρ ξεκίνησε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, με τον Ρουί Βιτόρια να μετράει ένα επιπλέον πρόβλημα για το ματς της Πέμπτης με τους Τούρκος.

Πιο συγκεκριμένα, πέραν του Φίλιπ Τζούριτσιτς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θεραπεία έκανε ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ.

Η συμμετοχή και των δύο στο πρώτο ματς με την τουρκική ομάδα για τα play off του Europa League, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες των «πρασίνων» ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, που περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρό χώρο, δίτερμα και άσκηση εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού.

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ