Η Ίντερ πέρασε με επιτυχία το φιλικό τεστ με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στη Serie A.
Η ομάδα του Μιλάνου κέρδισε στο Μπάρι με 2-0 τον Ολυμπιακό με τον Κριστιάν Κίβου να αναλύει μετά τη λήξη τα όσα έγιναν στο γήπεδο και να πλέκει το εγκώμιο της ομάδας του Πειραιά.
Οι δηλώσεις του Κίβου
«Μπορούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο επιθετικοί και άμεσοι. Μου άρεσε η προσέγγισή μας στο δεύτερο ημίχρονο και, στο τέλος, ήταν μια πραγματική δοκιμασία απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, που παίζει με ένταση και μας δυσκόλεψε τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και τελειώσαμε χωρίς προβλήματα, εκτός από ένα μικρό χτύπημα για τον Ντιμάρκο. Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να προσθέσουμε κάτι επιπλέον.
Είμαι ευχαριστημένος με την προθυμία των παικτών να δώσουν τα πάντα για την ομάδα, καθώς στοχεύουμε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Τώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ανακάμψουμε τις επόμενες δύο ημέρες. Σε αυτές τις τρεις εβδομάδες, τα παιδιά τα έχουν δώσει όλα, παρά την κόπωση από μια έντονη και σύντομη προετοιμασία. Σήμερα, τα πόδια μας ήταν πιο φρέσκα σε σύγκριση με τους τελευταίους αγώνες και θα έχουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα για να προετοιμαστούμε πλήρως για τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.