Βασίλειος Κωστέτσος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Έλεος, ας σταματήσουν γιατί μου την έχει βαρέσει»

17/08/2025 | 07:48

Θέση για τον εγκλεισμό του Γιώργου Μαζωνάκη στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο πήγε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν δίστασε να ξεσπάσει κατά όσων τοποθετούνται επί του θέματος στο διαδίκτυο και τα social media.

«Ειλικρινά έλεος. Ας σταματήσουν γιατί ειλικρινά μου την έχει βαρέσει να ασχολούνται και να έχει γίνει θέμα η είδηση του Γιώργου Μαζωνάκη» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος σε story στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Ας μαζέψουν όλες και όλους αυτούς από το TikTok και το Instagram που βγάζουν λόγους, έχουν άποψη, το παίζουν ειδήμονες και influencers, trappers και κάθε λογής νούμερο που το βλέπουν μικρά ανώριμα παιδιά και ειλικρινά είναι όχι μόνο του γιατρού αλλά για ζουρλομανδύα και κλείσιμο άμεσα σε μουρλοκομείo. Ας αφήσουν, παρακαλώ, τον καλλιτέχνη ήσυχο» πρόσθεσε.

Βασίλειος Κωστέτσος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Έλεος, ας σταματήσουν γιατί μου την έχει βαρέσει»

Λίγο αργότερα, ο σχεδιαστής μόδας αναδημοσίευσε ένα θέμα για τα επόμενα σχέδια του τραγουδιστή και έγραψε: «Πλεκτάνη εξόντωσης, τι κρίμα. Έτσι δεν στηρίζεις τους ανθρώπους σου, το αίμα σου. Τους διαπομπεύεις απλά».

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς