Στα πύρινα μέτωπα εργαζόμενοι και μηχανήματα του Δήμου Πατρέων

Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, βρέθηκε από τις πρώτες στιγμές στο μέτωπο της πυρκαγιάς στο Θεριανό, στα Μοιραίικα και στη ΒΙΠΕ, μαζί με κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής, εργαζόμενους και μηχανήματα και υδροφόρες του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ για να συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έσπευσε στο άλλο μέτωπο φωτιάς στο Πλατάνι. 

Στα πύρινα μέτωπα εργαζόμενοι και μηχανήματα του Δήμου Πατρέων
Στα πύρινα μέτωπα εργαζόμενοι και μηχανήματα του Δήμου Πατρέων

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο προς Πλατάνι – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κινδύνεψαν σπίτια από φωτιά στην Ανθούπολη (ΦΩΤΟ)