Φωκίων Ζαΐμης για την Γάζα: Ας γίνει ένα ακόμη βήμα

10/08/2025 | 22:17

Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης σημείωσε:

Μπράβο! Νίκος Δένδιας , σώζεις την ελληνική αξιοπρέπεια με την ρίψη από δύο αεροπλάνα της ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – HELLENIC AIRFORCEΠολεμική Αεροπορία – HAFspokesmanελληνικής πολεμικής αεροπορίας Hellenic Air Force Squadrons οκτώ τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας στην κατεχόμενη και αποκλεισμένη Γάζα.

Αν και η όλη κατάσταση στην Γάζα δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε θα ήθελα να την αναλύσω εδώ, η σκόπιμη διακράτηση τροφίμων και φαρμάκων είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ανεξάρτητα αν αφορά φίλο, εχθρό κλπ. Ένα ελληνικό πλοίο μόνο με ανθρωπιστική και ιατρική βοήθεια και εθελοντικό νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς σε πρόχειρο ελλιμενισμό στην περιοχή θα ήταν ένα εξαιρετικό επόμενο βήμα.

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο προς Πλατάνι – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός 47χρονος άνδρας

Πάτρα: Κινδύνεψαν σπίτια από φωτιά στην Ανθούπολη (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: “Έπιασαν” τη φωτιά στον Ριόλο οι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ