Τα Κάτω Πορόϊα Σερρών μετατρέπονται σε ντεκόρ κινηματογραφικής ταινίας

03/08/2025 | 16:40

“Αναλάβαμε μαζί με τη ζωγράφο Κλεονίκη Ζωΐδου να ομορφύνουμε τα εγκαταλειμμένα κτίρια στο χωριό μας και να ζωντανέψουμε λίγο την περιοχή μας”, δήλωσε η Ελένη Καραφλούδη. “Τα Κάτω Πορόϊα παλιότερα ήταν ένα κεφαλοχώρι της περιοχής όμως σήμερα έχουν λιγοστούς κατοίκους. Έτσι πολλά από τα κτίρια του χωριού είναι έρημα. Θελήσαμε λοιπόν όταν έρχεται κάποιος επισκέπτης να παίρνει μαζί του μια διαφορετική εικόνα από το χωριό”, πρόσθεσε. “Έχουμε αποκαταστήσει και ζωγραφίσει, με την άδεια των ιδιοκτητών, δέκα κτίρια τα οποία αποτελούν πλέον ντεκόρ για τις φωτογραφήσεις των τουριστών”, κατέληξε.

ertnews.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα