Η Τατιάνα Μπλάτνικ για διακοπές με αγαπημένη παρέα: «Νιώθω ελεύθερη»

03/08/2025 | 16:00

Καλοκαιρινές διακοπές εκτός Ελλάδας αποφάσισε να κάνει φέτος η Τατιάνα Μπλάτνικ, η πρώην σύζυγος του Νικολάου Ντε Γκρες. 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά το διαζύγιο της με τον Νικόλαο Ντε Γκρες, έχει πλέον αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στις φιλανθρωπικές δράσεις της και φυσικά στην οικογένεια της.

Τώρα αποφάσισε να ταξιδέψει στην υπέροχη Ταορμίνα της Σικελίας, όπου έζησε χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές με οικογενειακά και φιλικά της πρόσωπα.

Μάλιστα, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ανεβάζοντας ποιήματα και φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της απόδραση στην Ιταλία.

«Καλό μήνα από την Ταορμίνα! (Ή αρκετά κοντά;)

ποιος νοιάζεται για αυτά τα πράγματα

απλά λατρεύω την ομοιοκαταληξία,

Νιώθω ότι ήρθε η ώρα

Για να διασκεδάσουμε

Στον ήλιο

Με αγαπημένα πρόσωπα

Πιτσιλιές στη θάλασσα

Νιώθω ελεύθερη

Και γιατί όχι

Ρίξτε μέσα μερικούς ξένους που μπορεί να γίνουν καλοί φίλοι μετά από το καλοκαίρι

Ηλιοβασιλέματα και ανατολές φεγγαριού που μπορεί να καταλήξουν σε μια ευτυχισμένη ομίχλη… Μπορώ να συνεχίσω για πάντα.

Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι ως παιδί – δίνοντας μου μια λέξη και φτιάχνοντας ποιήματα που δεν τελειώνουν- κάτι που δεν έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό, βασικά, η δημιουργικότητα με λέξεις, φαγητό και διασκέδαση έχουν φύγει από το παράθυρο…» γράφει μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ.

newsit.gr

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ