Ιατροδικαστική Πατρών: Η λύση που δόθηκε με τρεις παρατημένες σορούς

Λύση δόθηκε στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τρεις σορούς οι οποίες παρέμεναν επί μεγάλο χρονικό διάστημα στα ψυγεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών. Πρόκειται για δύο άτομα Ελληνικής υπηκοότητας και έναν αλλοδαπό οι οποίοι δεν είχαν ενταφιαστεί καθώς ουδείς συγγενής εμφανίστηκε να παραλάβει τις σορούς.

Τη λύση στο φλέγον ζήτημα έδωσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος μετά από ενέργειες που έκανε ο Ιωάννης Καλλιαρέκος Διευθυντής Οργάνωσης των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο οποίος επικοινώνησε με την Εισαγγελία Πρωτοδικών η οποία με τη σειρά της έστειλε κατεπείγουσα οδηγία στο ληξιαρχείο ότι οι τρεις σοροί πρέπει να ενταφιαστούν άμεσα για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Τα έξοδα καλύπτονται από κονδύλι του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Οι ταφές θα πραγματοποιηθούν στο νεκροταφείο του Ιερού Ναού  Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

‘Εκοψαν μέρα μεσημέρι την Κορίνθου-Κυκλοφοριακή κόλαση στο κέντρο της Πάτρας-Αποκλείστηκε και η Κανακάρη από χαλασμένο λεωφορείο-ΦΩΤΟ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)