Ολυμπία Οδός: Στις 12μ. την 1η Αυγούστου η έναρξη λειτουργίας των 65 χιλιομέτρων της νέας Πατρών-Πύργου – Πού θα έχει διόδια και πόσο θα κοστίζουν

  • Σε λειτουργία από τις 12.00 το μεσημέρι της 1/8
  • Σταδιακή έναρξη συστήματος διοδίων
  • Ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος
  • Απόκτηση ΟΛΥΜΠΙΑ PASS και εκπτωτικά προγράμματα

Η Ολυμπία Οδός ενημερώνει πως το τμήμα από Καμίνια – Πύργο (μήκους 65χλμ.) του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου θα είναι σε λειτουργική χρήση από τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Αυγούστου 2025.

Παράλληλα θα τεθεί σε ισχύ το σύστημα διοδίων για τη ζώνη Κυλλήνη- Πύργος (29χλμ.), ενώ η ζώνη Μιντιλόγλι – Κυλλήνη (46χλμ.), η οποία περιλαμβάνει και τα εναπομείναντα υπό κατασκευή 10 χλμ. Μιντιλόγλι – Καμίνια, θα είναι σε ελεύθερη χρήση (άνευ διοδίου) έως την ολοκλήρωση της κατασκευής. 

Συγκεκριμένα, η σταδιακή λειτουργία του συστήματος χρέωσης αφορά τον μετωπικό σταθμό Πύργου και στις δύο κατευθύνσεις και τον πλευρικό σταθμό Αμαλιάδας με χρέωση από/προς Πύργο.

Οι τιμές των διοδίων ακολουθούν:

Ολυμπία Οδός: Στις 12μ. την 1η Αυγούστου η έναρξη λειτουργίας των 65 χιλιομέτρων της νέας Πατρών-Πύργου - Πού θα έχει διόδια και πόσο θα κοστίζουν

Η Πατρών- Πύργου είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Παράλληλα, επεκτείνεται άμεσα στους ανωτέρω σταθμούς διοδίων το εκπτωτικό πρόγραμμα VALUE, που παρέχει κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση  πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS  ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης σε κάθε μετωπικό ή πλευρικό σταθμό.

Αίτηση για την απόκτηση του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS/ Μοτοκάρτας και πληροφορίες για τα εκπτωτικά προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.olympiaodos.gr ή να απευθύνονται στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 22960-95555.

Καλές διαδρομές!

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Κι άλλος πνιγμός σε παραλία – Τελευταίο μπάνιο για άνδρα στην Κάτω Αχαΐα

Υπόθεση αιμομιξίας συγκλονίζει το Αίγιο – Ετεροθαλή αδέλφια είχαν σεξουαλική σχέση