Ολυμπιακός: Ο Σιόβας επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια!

28/07/2025 | 21:19

Έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια από την αποχώρησή του Δημήτρη Σιόβα από τον Ολυμπιακό και ο 36χρονος πλέον στόπερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον σύλλογο, που αγωνίστηκε για μία πενταετία (2012-2017).

Ο Σιόβας και οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων έχουν έρθει σε συμφωνία για την επιστροφή του και συγκεκριμένα, για την επάνδρωση της υπό στελέχωσης Β’ ομάδας.

Μαζί με τον Βαλμπουενά (ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό να επιστρέψει και αυτός στον Ολυμπιακό) θα αποτελέσουν τους αρχηγούς, τους πυλώνες της ομάδας και στο αγωνιστικό κομμάτι και σε ρόλο καθοδηγητών, ο ρόλος τους θα αφορά το σημαντικό κομμάτι της επιρροής και νέων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Τα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των ερυθρολεύκων ο Σιόβας κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, πανηγυρίζοντας μάλιστα, το 2013 και το 2015 το νταμπλ.

sport24.gr

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO