Μαρία Μενούνος: Ήξερα ότι εκείνη η στιγμή ήταν μια αναγέννηση και την αποδέχθηκα ως τέτοια

26/07/2025 | 19:35

Για την προσωπική της αναγέννηση, την οποία και συνειδητοποίησε όταν κλήθηκε να διαχειριστεί την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, μίλησε η  Μαρία Μενούνος αυτή την εβδομάδα στη νέα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στο περιοδικό Instyle και τη δημοσιογράφο Άντα Ηλιοπούλου.

Είσαι ένας αληθινός φοίνικας. Κατά πόσο πιστεύεις στην προσωπική αναγέννηση γιατί θεωρώ πως η ζωή σου το αποδεικνύει καθημερινά.

Πιστεύω ακράδαντα στην αναγέννηση. Νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη συνειδητοποίηση όταν μου διαγνώστηκε ο όγκος στον εγκέφαλο και ανακάλυψα ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν ανήμερα των γενεθλίων μου. Ήξερα ότι εκείνη η στιγμή ήταν μια αναγέννηση. Και την αποδέχθηκα ως αναγέννηση.

Υπάρχει ένα ρητό: “Ό,τι σε πήγε στην Αίγυπτο, δεν θα σε πάει στη γη της επαγγελίας”. Είναι αλήθεια. Μερικές φορές πρέπει να αλλάξεις το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ζούμε με τον ίδιο τρόπο και να κάνουμε τα ίδια όλη την ώρα ενώ περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Είτε το συνειδητοποίησα τότε, είτε όχι, είχα κουραστεί από αυτή τη ζωή. Χρειαζόμουν κάτι διεγερτικό, κάτι καινούργιο. Χρειαζόμουν επίσης, αποζητούσα την απλότητα, ακόμη προσπαθώ να απλοποιήσω τα πάντα.

Οκτώ χρόνια αργότερα το βλέπω καθαρά. Αυτό το ταξίδι υγείας είναι ο σκοπός μου. Και δεν προσπαθώ να το κάνω σκοπό μου. Απλώς έγινε. Έτσι, πιστεύω απόλυτα στην αναγέννηση. Είμαστε εδώ για να τα ξεπεράσουμε όλα!

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε παραλίες της Αχαΐας

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη