Πάτρα: Ξεκίνησε κόντρα μεταξύ Πελετίδη – Διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου

Σε ανακοίνωση τονίζεται:

Απάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου στον Δήμαρχο Πάτρας: Ασφαλώς ο Εμπορικός δεν αρχίζει με εμάς, ούτε η πόλη τελειώνει με εσάς.

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων σχετικά με την προσχηματική διαβούλευση για το θαλάσσιο μέτωπο. Ίσως η δημοτική αρχή δεν έχει συνηθίσει τον αντίλογο. Εμείς μιλήσαμε με επιχειρήματα. Ζητήσαμε την μελέτη ή το σχέδιο προκειμένου να εκφέρουμε άποψη. Ο Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα δεν ήθελαν ούτε τις απόψεις μας, ούτε το διάλογο. Συνηθισμένοι εδώ και χρόνια στην δημιουργία εντυπώσεων και στην επίρριψη ευθυνών σε όλους τους άλλους, σαν να μην διοίκησαν ποτέ, συνεχίζουν στον ολισθηρό δρόμο που έχουν επιλέξει. Δεν δέχονται ότι έκαναν λάθος.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα (βλέπε δημοτικά παρκινγκ), τις αστοχίες (βλέπε Γερμανού) και να προτείνουμε λύσεις.

Επιθυμούμε ο Δήμος Πατρέων να μας θεωρεί σύμμαχο και όχι εχθρό.

Είναι όμως δική του επιλογή.

Η επιλογή η δική μας είναι να σταματήσουμε την άτυπη συμμαχία της σιωπής και της ακινησίας που κυριαρχεί και να την μετατρέψουμε σε συμμαχία προθύμων με σκοπό το καλό των εμπόρων και της πόλης μας.

ΥΓ: Ευχαριστούμε για  τις ευχές σας για καλή αρχή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι πράγματι η αρχή είναι πολύ καλή όπως πολύ καλή θα είναι και η συνέχεια.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)