Φρίκη: «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα» λέει η κόρη για τον πατέρα της – Η ανατριχιαστική κατάθεσή της

25/07/2025 | 09:36

Ανάστατη η Ρόδος από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στην υπόθεση φρίκης. Κόρη κατήγγειλε πως ο πατέρας της την βίαζε συστηματικά και πως απέκτησε μαζί του παιδί. Το μαρτύριό της ξεκίνησε στα 16 της χρόνια και κράτησε για χρόνια. Οι βιασμοί, όπως υποστηρίζει, ήταν αλλεπάλληλοι με την ανήλικη να παραμένει αβοήθητη για χρόνια. Φοβόταν αρχικά να μιλήσει. Τα αδιέξοδα στο μυαλό της γίνονταν όλο και πιο βασανιστικά με το πέρασμα του χρόνου. 

Στα 31 της χρόνια, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από την αναφορά κοινωνικής υπηρεσίας, η οποία αντιλήφθηκε ενδείξεις σοβαρής κακοποίησης και κινήθηκε άμεσα, παραπέμποντας την υπόθεση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η κόρη υποστήριξε στους αστυνομικούς, πως οι βιασμοί της από τον πατέρα της, είχαν γίνει ένα θλιβερός κανόνας στην καθημερινότητά της.

Η 31χρονη, κατέθεσε συνοδεία ψυχολόγου, ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 16 ετών. Οι πράξεις, όπως υποστήριξε, συνέβαιναν μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη γιαγιά της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει και εκείνη έμενε πλέον με τον πατέρα της. Ο φερόμενος ως δράστης, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ήταν χρόνια εξαρτημένος από την κάνναβη, ενώ κάποιες φορές εμφανιζόταν εκτός εαυτού, βίαιος και απειλητικός.

Η πρώτη σεξουαλική επίθεση, όπως περιέγραψε, έγινε όταν ο πατέρας της επέστρεψε στο σπίτι σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών την έσπρωξε και την βίασε. Η ίδια δήλωσε ότι «πάγωσε». Δεν μπορούσε να αντιδράσει και ένιωσε σοκ. Από εκείνο το σημείο και για τα επόμενα περίπου δέκα χρόνια, οι βιασμοί συνέβαιναν σχεδόν καθημερινά, μερικές φορές ακόμα και τρεις φορές μέσα στην ίδια μέρα.

Περιέγραψε ότι την έσερνε με τη βία, την έσπρωχνε και της κατέβαζε τα ρούχα. Την κατηγορούσε, την έβριζε, της φερόταν με απόλυτη περιφρόνηση, όπως φέρεται να είπε σαν να μην ήταν παιδί του! Η γυναίκα είπε πως κάθε φορά μετά την κακοποίηση κλειδωνόταν στο δωμάτιό της και έκλαιγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μιλούσε, εξήγησε ότι ο πατέρας της την απειλούσε ευθέως ότι θα τη σκοτώσει αν αποκαλύψει κάτι. Ανέφερε επίσης περιστατικά βίας και κατά της γιαγιάς της, την οποία κάποτε είχε κυνηγήσει με μαχαίρι.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, η γυναίκα απέκτησε δύο παιδιά. Το πρώτο με έναν άλλο άνδρα, με τον οποίο δεν είχε πλέον καμία σχέση, ενώ το δεύτερο σύμφωνα με το dimokratiki.gr, που επικαλείται τα αποτελέσματα ειδικής εξέτασης DNA είναι βιολογικό παιδί του ίδιου της του πατέρα.

Στην κατάθεσή του, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό. Επέμεινε ότι οι επαφές ήταν “συναινετικές” και ότι σταμάτησαν όταν “κατάλαβαν πως δεν ήταν σωστό”.

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ