Ρωσία: Συνετρίβη αεροπλάνο με 50 επιβάτες στην περιοχή Αμούρ στα σύνορα με την Κίνα

24/07/2025 | 10:07

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρωσία, καθώς ένα αεροπλάνο με 50 επιβαίνοντες που είχε χάσει την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τελικά συνετρίβη. 

Πρόκειται για το επιβατικό αεροπλάνο An-24 της αεροπορικής εταιρείας Angara, το οποίο σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Interfax και SHOT, κατευθυνόταν προς την πόλη Τίντα στην περιοχή Αμούρ της Ρωσίας που συνορεύει με την Κίνα.

Η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών μιλώντας στο TASS ανέφερε ότι βρέθηκε το σημείο συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους An-24 στην περιοχή Αμούρ.

«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, το ελικόπτερο Mi-8 της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών ανακάλυψε την άτρακτο του αεροπλάνου, η οποία φλέγεται. Οι διασώστες συνεχίζουν να προχωρούν στον τόπο του συμβάντος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Κέντρο Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας του Αμούρ ανέφερε ότι τα συντρίμμια του An-24 βρέθηκαν σε πλαγιά βουνού 16 χλμ. από την Τίντα.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα