Χάσμα μεταξύ Μητσοτάκη – Καραμανλή

24/07/2025 | 11:58

Αγεφύρωτο είναι το χάσμα που χωρίζει Μητσοτάκη και Καραμανλή. Συζητώντας με κορυφαίο υπουργό για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτή η πολεμική η απάντηση ήταν «καμία». «Όσοι καραμανλικοί ήταν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και να εκδιώξουν την παράταξη πήγαν» δήλωσε στο newsit.gr.

«Ο Καραμανλής δεν κούνησε το δαχτυλάκι του για τις νίκες της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και κάνει ότι μπορεί για να αποδυναμώσει την κυβέρνηση» συνέχισε. «Οπότε τι είχαμε τι χάσαμε». Δεν ξέρω αν είναι τόσα απλά τα πράγματα, και δεν θα υπάρξει ζημιά, αλλά δίκιο έχει και στα δύο.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο