Φαίη Μαυραγάνη: «Ο Νίκος Μάνεσης είναι ο άνθρωπός μου, είναι συνοδοιπόρος ζωής»

22/07/2025 | 08:09

Για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και πως καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life η Φαίη Μαυραγάνη.

«Είναι συνοδοιπόρος ζωής, τον οποίο αγαπώ και θαυμάζω. Είναι ο άνθρωπος μου, τον ακούω, τον συμβουλεύομαι και χαίρομαι που κάνουμε και την ίδια δουλειά και μπορούμε να καταλάβουμε την τρέλα και τις δυσκολίες της.», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

Όσον αφορά την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική της ζωή και την οικογένεια, η Φαίη Μαυραγάνη απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα της απόλυτης ισορροπίας, όσο και να προσπαθεί κάποιος. Όταν τελειώνω τη δουλειά, όλες οι ώρες είναι αφιερωμένες στην οικογένεια μου, οπότε πιστεύω ότι καλύπτω την όποια απουσία.»

22/07/2025
22/07/2025 | 21:36

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε γυναίκα! ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Πάτρα: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα στα Δεμένικα – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Ακυβέρνητο σκάφος στο Αίγιο

Πάτρα: Δικυκλιστής έπεσε στις μπάρες του τρένου και τραυματίστηκε

Πάτρα: Φόβος και τρόμος ηλικιωμένος οδηγός χωρίς δίπλωμα – “Έκοβε” βόλτες με ΙΧ στην πλ. Γεωργίου!

Τραγωδία: ΙΧ καρφώθηκε σε ελιά, νεκρός ένας ανήλικος!

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Μακύνεια Ναυπακτίας – Ήχησε το 112 – ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ ΚΑΙ BINTEO