Nέος προϋπολογισμός ΕΕ: Στα 49,2 δισ. ευρώ τα διαθέσιμα κοινοτικά κονδύλια για την Ελλάδα το 2028 – 2034

18/07/2025 | 14:57

Κοινοτικά κονδύλια ύψους 49,2 δισ. ευρώ δικαιούνται να λάβει η Ελλάδα από το νέο κοινοτικό προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2028 – 2034, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (18.7.25) η Κομισιόν.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα λάβει κονδύλια από τον κοινοτικό προϋπολογισμό της ΕΕ από την γενική κατανομή ύψους 42,9 δισ. ευρώ, για το πεδίο της μετανάστευσης-ασφάλειας- διεθνών υποθέσεων 3,5 δισ. ευρώ ενώ από το κοινωνικό κλιματικό ταμείο 2,8 δισ. ευρώ.

Συνολικά, η ΕΕ έχει προϋπολογίσει το συνολικό ποσό των 2 τρισ. ευρώ για όλες τις χώρες της ΕΕ. Συνεπώς η Ελλάδα θα λάβει το 2,4%.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ