Κατερίνα Λέχου: «Είμαι κατά των remakes»

17/07/2025 | 22:44

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και μουσική έζησε η Κατερίνα Λέχου, η οποία παρακολούθησε από κοντά τη συναυλία της θρυλικής Diana Ross.

Η ηθοποιός εμφανώς ενθουσιασμένη μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της, ενώ τοποθετήθηκε και για τη μόδα των τηλεοπτικών remakes.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε από κοντά την Diana Ross και ίσως είναι και η τελευταία μας ευκαιρία, γιατί φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή σιγά σιγά θα αποσυρθεί», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

Η ίδια εξέφρασε τη διαφωνία της με την τάση επαναφοράς παλιών σειρών, τονίζοντας: «Δεν είμαι υπέρ των remakes, ούτε στο εξωτερικό, ούτε εδώ. Και ειδικά όταν κάτι είναι τόσο παλιό και τόσο εμβληματικό… Όλα έχουν να κάνουν με το timing».

Πηγή: znews.gr

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες