Πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο στον Παπανικολάου ως το 2027!

16/07/2025 | 23:17

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, και του έχει καταθέσει πρόταση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, όπως μετέφερε στον αέρα bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως φυσική συνέχεια της εμπιστοσύνης και του σεβασμού που τρέφει ο σύλλογος για τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί βασικό στήριγμα στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Με το υπάρχον συμβόλαιο να υφίσταται έως το καλοκαίρι του 2026, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να κρατήσουν τον αρχηγό τους έως το 2027, θέλοντας να διασφαλίσουν σταθερότητα και συνέχεια στην ομάδα.

Ο Παπανικολάου παραμένει κομβικός για το πλάνο του Ολυμπιακού, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ως προσωπικότητα που συνδέεται άρρηκτα με την ταυτότητα του συλλόγου. Η πρόταση βρίσκεται ήδη στα χέρια του παίκτη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, με φόντο τη διάθεση και των δύο πλευρών να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου