Έφοδος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Μεταφέρθηκαν φάκελοι στην Αθήνα, πλήρης επιβεβαίωση του tempo24(ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας η οποία είναι σε αναστολή μετά τους χειρισμούς της στις υποθέσεις Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά και στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, την οποία επίσης είχε αναλάβει η συγκεκριμένη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σήμερα (14/07/25) κλιμάκιο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών με επικεφαλής τον προϊστάμενο της υπηρεσίας και συνοδεία αστυνομικών μετέβη στην Πάτρα και πήρε φακέλους με υποθέσεις από το 2020 από την ιατροδικαστική υπηρεσία. 

Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του tempo24 και του Νίκου Σύφαντου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όπου από την προηγούμενη εβδομάδα είχε προαναγγείλει τις σημερινές εξελίξεις.

Σκοπός είναι η διερεύνηση των ιατροδικαστικών εκθέσεων σε βάθος πενταετίας, θα εξεταστούν τα πάντα” όπως δήλωσε ο Διευθυντής Οργάνωσης και Λειτουργίας Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών,  Ιωάννης Καλλιαρέκος.

Στο προσκήνιο έχει έρθει και πάλι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη ο οποίο είχε αποδοθεί από την ιατροδικαστική της Πάτρας σε αυτοκτονία. Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2018 ποτέ δεν πείστηκε με την εκδοχή της αυτοχειρίας και ποτέ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Η οικογένειά της προσφεύγει στην τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών για να επανεξεταστεί η περίπτωση και για τον λόγο αυτό θα ληφθούν καταθέσεις από πραγματογνώμονες της οικογένειας.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Έρχεται Σαββατοκύριακο με χαλάζι, καταιγίδες και λίβα – Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα

Πάτρα: “Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου” – Ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων ξεσπά (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγρια καταδίωξη άνδρα που έκλεψε μηχανή – Τι εντόπισε η Άμεση Δράση

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή – Στο νοσοκομείο με τραύματα το ανήλικο κορίτσι που ήταν μαζί της – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η 71χρονη “γιαγιά” έχασε την ζωή της για να προστατεύσει την 8χρονη – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία Παύλου Κουτρόπουλου

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!

Πάτρα: Ανετράπη εκσκαφέας μέσα στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” (ΦΩΤΟ)