Σεισμός στις Στροφάδες: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είναι στον υποθαλάσσιο χώρο, είπε ο Ευθύμιος Λέκκας

Είναι στον υποθαλάσσιο χώρο, έχουμε περιθώρια για πολύ μεγαλύτερη δόνηση χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, είπε στο ΕΡΤΝews, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, για την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:24 στις Στροφάδες, ανοιχτά της Ζακύνθου.

Οπωσδήποτε μετά από τέτοιου μεγέθους δόνηση παρακολουθείται η περιοχή. Δεν έγινε καν αισθητή στην Κεφαλλονιά ή την Πελοπόννησο και δεν έχει σχέση με τις δονήσεις που έγιναν νωρίτερα στο Ληξούρι, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ.

Σύμφωνα με γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης ήταν 60 χιλιόμετρα δυτικά των Στροφάδων και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10,8 χιλιόμετρα.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου