Μουρτζούκου: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του Παναγιωτάκη – Σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης τα ιστοπαθολογικά

Τη στιγμή που η Ειρήνη Μουρτζούκου εξακολουθεί να κρατά ερμητικά κλειστά το στόμα της σε ότι αφορά το τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της 5ης Αυγούστου 2024 όταν κατέληξε ο άτυχος Παναγιώτης, η Τριμελής Επιτροπή επιταχύνει την έρευνα σε ότι αφορά την αιτία θανάτου.

Σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης τα ιστοτεμάχια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OPEN ΤΩΡΑ οι Ιατροδικαστές Καρακούκης, Καλύβα και Καλογρηας έχουν ήδη αποστείλει σε γνωστό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης τα ιστοτεμάχια με τον ιστοπαθολογικό επανέλεγχο να έχει ήδη ξεκινήσει. Η εκτίμηση των Ιατροδικαστών είναι ότι το πόρισμα Γκότση που περιέργως κατέληξε σε παθολογική αιτία θανάτου, εγκολεασμο εντέρου και ιογενή λοίμωξη, κάτι το οποίο δεν προκύπτει από κανένα εύρημα αλλά ούτε και από τις μαρτυρίες που έχουν δοθεί, είναι παντελώς έωλο και σκανδαλωδώς καταγεγραμμένο.

ereportaz.gr

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου