Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονη – Σοβαρά τραυματισμένη μία ακόμη γυναίκα

09/07/2025 | 07:35

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/7) στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου, στα Χανιά, με θύμα μια γυναίκα περίπου 35 ετών, ενώ ακόμη μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε επικίνδυνη στροφή της περιοχής, όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες– το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες εξετράπη της πορείας του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί σχεδόν ολοσχερώς. Συγκεκριμένα, η οροφή αποκολλήθηκε, ενώ η πόρτα του οδηγού εκσφενδονίστηκε και εντοπίστηκε 15 μέτρα μακριά.

troxaio-xania-1.jpg

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των δύο γυναικών. Ταυτόχρονα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις τραυματισμένες γυναίκες στο νοσοκομείο, όμως για τη μία από αυτές ήταν ήδη αργά καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Τροχαία Χανίων προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)