Ολυμπιακός: Η Ίντερ θέλει φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» πριν την έναρξη της Serie A

08/07/2025 | 16:46

Η Ίντερ ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στις 26 Ιουλίου και -όπως αναφέρει η “Corriere Dello Sport”- οι άνθρωποί της κάνουν σκέψεις για ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Το νέο πρωτάθλημα στη Serie A κάνει “σέντρα” στις 23 Αυγούστου και -σύμφωνα με το δημοσίευμα- η Ίντερ ενδέχεται να πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε της, με φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο νέος τεχνικός των “νερατζούρι”, Κρίστιαν Κίβου, φέρεται να είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας, για θέματα προετοιμασίας και συζητήθηκε η διοργάνωση των φιλικών.

Έτσι, για την τελευταία… πρόβα πριν από την 1η αγωνιστική στη Serie A, η ομάδα του Μιλάνου θέλει ως αντίπαλο τη Μόντσα ή τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, το φιλικό με τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει σημαντικό τεστ και για τις δύο ομάδες, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών τους (23 Αυγούστου έχουμε και την έναρξη της Super League).

ΠΗΓΗ

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι η προθεσμία της 1ης Αυγούστου για τους δασμούς δεν θα αλλάξει

Ευάννα Ζουμπούρογλου: «Το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης μου ήθελα πολύ να τρώω τουρσί»

Ο γιος του Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μποταφόγκο

Γιόνας Βαλαντσιούνας για το μέλλον του: «Όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο»

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

Κ. Χατζηδάκης για Λιβύη: Χρειάζεται αποφασιστικότητα σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο

Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα