Την Πέμπτη τελικά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στην Κάτω Αχαΐα

Στην έδρα του ∆ήμου ∆υτικής Αχαΐας θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης τελικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος θα ανακοινώσει την σύσταση της ΟΠΚΕ ∆υτικής Αχαΐας και τα αποτελέσματα της λειτουργίας της κατά τον πρώτο μήνα από την ίδρυσή της.

Η επίσκεψή του ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, αλλά μετατέθηκε λόγω της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου που προγραμματίστηκε για τις 11 το πρωί.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα επισκεφθεί την Αχαΐα την Πέμπτη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός έκανε δεκτό το αίτημα του ∆ημάρχου ∆υτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την θωράκιση της περιοχής με ομάδα ΟΠΚΕ. Ο Υπουργός θα έχει σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αχαΐας και θα προβεί σε δηλώσεις, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων στην Ηλεία, που πλέον στεγάζεται στο Ειρηνοδικείο το οποίο έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Πάτρα: “Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου” – Ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων ξεσπά (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή – Στο νοσοκομείο με τραύματα το ανήλικο κορίτσι που ήταν μαζί της – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Η 71χρονη “γιαγιά” έχασε την ζωή της για να προστατεύσει την 8χρονη – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο στην Ακτή Δυμαίων και τη σύλληψη του οδηγού της μηχανής