Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος

03/07/2025 | 21:59

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Άγιο Όρος αύριο και μεθαύριο, Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις Καρυές, όπου θα συναντηθεί με τους Καθηγουμένους και τους Αντιπροσώπους των 20 Ιερών Μονών και την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, οι οποίοι θα τον υποδεχθούν με Πανηγυρική Έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη και στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε γεύμα μαζί τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά σειρά επίσκεψης, θα μεταβεί, επίσης, στις Ιερές Μονές Ιβήρων, Βατοπεδίου, Σίμωνος Πέτρας και Ξενοφώντος.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης