Φωτεινό Αστέρι: Πάνω από 5.100 μερίδες φαγητού από τον Ιανουάριο

30/06/2025 | 16:50

Το Φωτεινό Αστέρι σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Πάνω από 5.100 μερίδες αξιοπρέπειας, που φτιάξαμε και δημιουργήσαμε μαζί με εσάς, και μοιράσαμε απλόχερα στους ωφελούμενούς μας.

Χιλιάδες μπολάκια που αγοράστηκαν χάρη στις δικές σας προσφορές φιλοξένησαν ένα ζεστό φαγητό. Εκατοντάδες κιλά βασικών πρώτων υλών –κρέας, κρεμμύδια, καρότα, πιπεριές, πατάτες, ντομάτες, λάδι, τυρί – αγοράστηκαν από τις δωρεές σας, ώστε κάθε γεύμα να είναι νόστιμο και ποιοτικό.

Η Κουζίνα Αγάπης , καθαρά εθελοντική και ανοιχτή σε όποιον ιδιώτη ή σύλλογο θέλει να μαγειρέψει για τις οικογένειές μας, συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι. Όταν όλα παραμένουν σε αναμονή για τη νέα σεζόν, εμείς μένουμε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των ωφελούμενων οικογενειών μας – ανάγκες που μεγαλώνουν συνεχώς, καθώς η κοινωνικοοικονομική κατάσταση τις πιέζει όλο και περισσότερο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη βοήθειά σας στη δημιουργία περισσότερων παιδικών χαμόγελων.  Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί σας, προσφέροντας γεύματα και αυτό το καλοκαίρι. Καμία προσφορά δεν είναι μικρή.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

 Στοιχεία κατάθεσης:

 Εθνική

GR6001102260000022600525822

Eurobank

GR5302606720000940200139326

Πειραιώς

GR4401725050005505091414328

Θεμιστοκλέους 116 & Β. Ηπείρου

Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 14:00

Σούπα λαχανικών
20/01/2026 | 14:50

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)