Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Σιπιόνι – Έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει

30/06/2025 | 08:51

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Λορέντσο Σιπιόνι.

Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με την Τίγκρε για την απόκτηση του Λορέντσο Σιπιόνι, με τον 20χρονο Αργεντινό να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ένας εκ των κορυφαίων χαφ του φετινού πρωταθλήματος Αργεντινής, αποτελούσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας για το κέντρο. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που εκδήλωσε για την απόκτησή η Μπενφίκα, οι Πειραιώτες κινήθηκαν άμεσα και έφεραν εις πέρας ένα σημαντικό deal.

Ο Σιπιόνι αναμένεται στην Αθήνα μέσα στα επόμενα 24ωρα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή που οι Ερυθρόλευκοι δούλευαν μεθοδικά το τελευταίο διάστημα.

Η σεζόν 2024-2025 ήταν γεμάτη για τον Σκιπιόνι, που μέτρησε 31 εμφανίσεις με ένα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος συνολικά 1.512 λεπτά και δείχνοντας στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο η Κολοράντο Ράπιντς και πριν λίγο καιρό η Βάσκο Ντα Γκάμα έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

«Θερμή» στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στη Τεχνική Εκπαίδευση και στις σχολές της ΔΥΠΑ – ΕΠΑΣ

Στα “κίτρινα” και την Τρίτη η Δυτ. Ελλάδα – ΧΑΡΤΗΣ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τέιλορ

Μεγάλος σεισμός στη Νάπολη

Τιμολόγια ρεύματος: Αυξήσεις 5% στα «πράσινα» για τον Ιούλιο – Στροφή καταναλωτών στα «μπλε»

Θρίλερ στη Λέσβο: Βρέθηκε ακέφαλη σορός σε προχωρημένη σήψη

Euroleague: Στη Ζαλγκίρις Κάουνας ο Μόουζες Ράιτ

Γ. Παπανδρέου: Η παραλία της Καλογριάς ως πρότυπο για γαλάζιες δουλειές