Πάτρα: Αστυνομικοί και πολίτες “λιώνουν” από τη ζέστη χωρίς κλιματισμό στο μέγαρο της Ερμού

Αστυνομικοί και πολίτες “λιώνουν” από τη ζέστη σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ελλείψει κλιματισμού.

Όπως καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, είναι ανεπίτρεπτο στη σημερινή εποχή, να μην υπάρχει κλιματισμός σε ένα Δημόσιο κτίριο, ενώ για το ίδιο θέμα χθες το προεδρίο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης έκαναν παρέμβαση στον Εισαγγελέα.

Σήμερα το πρωί και ενώ η  ημέρα αναμένεται “καυτή” λόγω των αυξημένων θερμοοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν, ο πρόεδρος Χάρης Τσίτσικας και τα μέλη του Δ.Σ. συγκεντρώθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και κατήγγειλαν για ακόμη μία φορά το γεγονός οτι οι συνάδελφοί τους , αλλά και όσοι επισκέπτονται τις αστυνομικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Δείτε τις δηλώσεις του Χάρη Τσίτσικα και φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία.

 

 

Πάτρα: Αστυνομικοί και πολίτες "λιώνουν" από τη ζέστη χωρίς κλιματισμό στο μέγαρο της ΕρμούΠάτρα: Αστυνομικοί και πολίτες "λιώνουν" από τη ζέστη χωρίς κλιματισμό στο μέγαρο της Ερμού

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)