Η Μαρσέιγ συμφώνησε με την Σπαρτάκ Μόσχας για την πώληση του Αζεντίν Ουναϊ σύμφωνα με την Équipe

28/06/2025 | 06:53

Σε συμφωνία για την πώληση του Αζεντίν Ουναΐ στη Σπαρτάκ Μόσχας κατέληξε η Μαρσέιγ, σύμφωνα με δημοσίευμα της L’Équipe. Το κορυφαίο γαλλικό μέσο αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής (27/6/25) πως, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για ένα deal ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Μαρσέιγ αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, καλείται πλέον να πάρει την τελική του απόφαση, εξετάζοντας την πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία φέρεται να του προσφέρει σαφώς βελτιωμένες ετήσιες απολαβές σε σχέση με όσα εισέπραττε μέχρι τώρα.

Ο Μαροκινός μέσος σε 37 συμμετοχές με «τριφύλλι» σημείωσε 5 γκολ και 7 ασίστ, αποτελώντας ένα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «πράσινων» στη σεζόν που μας πέρασε. 

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ουναϊ στο ρόστερ του, ωστόσο το «τριφύλλι» φαίνεται πως έχει ισχυρό ανταγωνισμό.

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ της Κυριακής

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αχαΐα & Ηλεία – Κατηγορία κινδύνου 4 για την περιοχή – ΧΑΡΤΗΣ

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Θα είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη αν το δικαστήριο καταδικάσει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Βίντεο της ΝΔ με Τσίπρα, Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου για τα 10 χρόνια από τα capital controls: «Δεν ξεχνάμε, δεν γυρίζουμε πίσω»

«Βλέπει το ρόστερ των Μπακς και αποφασίζει ο Γιάννης»

Πάτρα: Εξετάσεις για Proficiency χωρίς κλιματισμό – Χαμός από παιδιά και γονείς!

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Δυτ. Αχαΐα: 11 συλλήψεις για ρευματοκλοπή