Στον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Τσιριβέγια – Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταγραφή

27/06/2025 | 07:53

Οριστικά «πράσινος» είναι ο Πέδρο Τσιριβέγια, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται σε συμφωνία με τη Ναντ για την απόκτηση του Ισπανού μέσου. Ο 28χρονος χαφ αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή στις 13:00 για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Η διοίκηση των «πράσινων» ολοκλήρωσε ακόμη μία σημαντική κίνηση στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, επενδύοντας 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τη γαλλική ομάδα. Ο Τσιριβέγια θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που μπορεί να αυξηθεί μέσω μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Ισπανός μέσος ανήκει στη Ναντ από το 2020, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του μέσα από τα τμήματα υποδομής των «reds». Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 30 συμμετοχές στη Ligue 1, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας του. Παράλληλα, έχει στο παλμαρέ του συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας Κ17.

Με αυτή την προσθήκη, ο Παναθηναϊκός ενισχύει σημαντικά τη μεσαία γραμμή του, φέρνοντας έναν έμπειρο και ποιοτικό χαφ που μπορεί να δώσει βάθος και λύσεις στο ρόστερ του Ρουί Βιτόρια.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο